Shadow Box Ideer

En lukket taske designet på en måde, der beskytter prydgenstande, objekter eller billeder placeret inde i det, der betegnes som skygge boks. Militære pensionering skygge bokse har traditionelt været brugt som gaver for pensionerede hærens personale. Disse bokse indeholder medaljer og præmier optjent i løbet af hele den militære karriere. Der er mange ideer, du kan bruge til at gøre disse bokse. Lad os få et kig på nogle af disse.

Man kan komme op med mange idéer og bruge mange forskellige materialer til rådighed derhjemme. Gamle mønter, fotografier, breve osv. og mange sådanne elementer komme i handy for dekorationen arbejde. De elementer, der indsamles i forbindelse med rejser kan også bruges til at dekorere skygge bokse, postkort, tændstikæsker, gamle kort, souvenirs, Billet Stubs mv er eksempler på disse poster. Sports entusiaster kan gøre brug af bolde, kan score cards, vildt billetter, brochurer, trofæer, bånd, osv. Shadow kasser være fremstillet af ethvert egnet rektangulær eller kvadratisk kasse. Men papkasser er en øjeblikkelig valg af enhver designer på grund af den lethed, hvormed bokse kan håndteres og skæres som pr behov designere. Det er nødvendigt at beskytte disse bokse fra solstråler. Årsagen bag det er, at stråler fra solen kan forårsage farven på objekter placeret i skygge bokse til at falme.

Årstidernes skiften
Oprettelse af en skygge kasse med årstiderne som tema er en god idé at gøre dem attraktive. En skygge boks med forårssæsonen som tema skal se farverige og lyse. En række forskellige farver og deres talrige nuancer kan inkorporeres i processen med at udforme. Man kan også bruge denne mulighed for at udstille ændringer, der finder sted i miljøet, når én sæson overgange til andre.

Vildmark
Animal temaer er meget populære, især blandt børn. Du kan vælge mellem forskellige dyr og fugle til din skygge box designs. Naturtyper af disse dyr og deres skjulesteder som jordhuler eller huler kan afbildes ved hjælp af box designs. Afbildning af skovens dyr, hav liv, ørken dyr osv. kan effektivt udføres gennem sådanne projekter.

Historiske begivenheder
Forskellige historiske begivenheder fra fortiden vises gennem disse skygge bokse. Skildrer begivenheder, der fandt sted under den amerikanske borgerkrig er en sådan interessant idé at overveje. Man kunne tænke på at inkorporere mange sådanne historiske begivenheder gennem skygge bokse. Forberedelse af en skygge kasse med historie som tema vil have dig til at gennemføre grundige forskning om det givne emne.

Vacation Remembrance
En skygge boks med ferie erindring tema kan præsenteres for venner, som vi mødes efter lang tid. De forskellige aktiviteter og arrangementer, der finder sted i løbet af en ferie kan blive portrætteret i en ferie erindring skygge boks. Realiseringen af ​​en sådan skygge boks er en pæn måde at bevare minderne. Du kan også bruge denne idé at lave en kasse skildrer din families juleferie.

Graduation
Skyggen boks med graduering tema kan dekoreres på mange forskellige ideer. Man kan forsøge at børste op memories of college dage gennem dette kunstværk. Convocation ceremoni kunne være et sådant tema er afbildet i en skygge boks.

Fødselsdage
Præsenterer en skygge boks i anledning af fødselsdagen er en god idé, som også tilføjer et personligt præg på gaven. Det faktum, at vi kan tilpasse udseendet af gaver bliver præsenteret er tilfredsstillende for både modtageren og giveren. Designs og dekorationer bør skildre fejringen af ​​en fødselsdagsfest. Der er store muligheder for at vise din kreativitet gennem sådanne temaer.

Bryllup Remembrance
Shadow æsker i form af bryllup erindringer kan være dekoreret med stearinlys, bånd, fotografier mv Malerier, smykker og mønter kan også bruges til dekoration. Nærmere oplysninger om bryllupsceremonier kan blive portrætteret i disse bokse.

Du kan anvende dine kreative ideer og designe færdigheder i udarbejdelsen af ​​skygge bokse. Optagelse af en bestemt begivenhed fra en tidsramme og immortalisering det i en skygge kasse er således en tilfredsstillende oplevelse.

Bedste Gaver til unge kvinder
Små Gaveideer
Bedste Gaver til kvinder Turning 30
Gaver til piger, der har alt
Tankevækkende Gaver til din kæreste
Tankevækkende Gave Idéer
Billige Gaver til mor
Bedste Gaveideer
Pensionering Gag Gaver
Julegaver til Par
Cute Anniversary Gaver til kæreste

Leave a Reply