Simple håndlavede gaver

Den største gave er en del af dig selv ~ Ralph Waldo Emerson

Der er ikke mange der kan være uenige med ovenstående citat. Den bedste gave er faktisk at give nogen en del af dig selv, der viser dem, hvor meget de betyder for dig. Men da vi alle er generelt tilfreds med materielle gaver, vil en simpel håndlavet gave tilstrækkeligt (i de fleste tilfælde). Hvorfor er en håndlavet gave så speciel? Nå, først og fremmest, det er altid rart at se, at nogen bekymrer sig nok for dig til at give afkald på tur til et indkøbscenter for at hente en kliché gave, der vil gøre dig glad (men ikke så meget som en håndlavet en), til rent faktisk at gøre en for dig. For det andet, det viser den tanke, der gik bag at få dig gaven. Ligegyldigt hvor meget du personliggøre ‘en færdig gave, er der altid en bedre finish til det, hvis du gør det selv. For det tredje niveau af kreativitet, der kan opnås og køres på en håndlavet gave er meget mere end det købt i en butik. Det er præcis, hvad vi gerne vil vise dig gennem de enkle ideer til håndlavede gaver, som vi har nævnt nedenfor.

Plant Magneter
Dette er en ganske kreativ og pædagogisk gave idé, især hvis du ønsker at give det til et barn. Hvad du skal gøre er, at få en stor blok af magnet. Få en plast, kvadratisk formet beholder, som er lidt større end magneten blokken. Fyld denne beholder med jord og plante et par koriander eller mynte frø i det. Du kan bruge alle andre frø også, bare sørge for, at planten er lille. Brug super lim til at holde denne beholder fast på magneten blok. Bind en smuk bånd rundt om beholderen og give det til barnet. Spørg ham om at vande den regelmæssigt og placere den på køleskabet i en overraskelse. Han vil blive glædeligt overrasket, da han ser de små blade skyde ud.

Øreringe Rack
For at gøre en simpel smykker rack, alt hvad du behøver, er en stor pap, filt stof af samme størrelse, en nål og tråd, gennemskinnelig netto stof, saks, hæftemaskine og en fancy snor. Først hæfte filten på pap. Nu skære det gennemskinnelige netto stof i forskellige kvadrater eller rektangler, i forhold til antallet, der vil passe på filt. Man kan enten sy disse små lommer på den filt ved at vippe den over eller bare korte dem på tre sider. Den øverste forbliver åben, således at det kan være i lommen. På toppen af ​​denne ørering rack, punch i to huller og binde den fancy streng. Dette rack kan hænges fra et søm på en væg.

Tørrede urter
Dette er en idé til et dekorativt element. Hvad du skal gøre er enten købe tørrede duftende krydderurter eller hvis du har nogle urter, lad dem tørre helt i solen. Find en smuk klar glasflaske. Efter de urter er helt tørret, kram flasken med dem. Ryst flasken godt og derefter tilføje en duftende æterisk olie til de urter. Hvis urter bliver for presset ned, tilføje nogle flere urter og igen nogle olie. Du kan også tilføje lidt maling til farve. Når beholderen er fyldt, skal lukkes tæt og ryst den godt. Bind en lille seddel med en sølv snor rundt om munden og gave det.

Hollow Book Box
Her er en virkelig let at lave. Alt du behøver er en virkelig tyk bog, en skarp X-Acto kniv eller boks cutter, lim, pensel, pen og lineal. Først, få dig en rigtig tyk, hardbound, gammel bog. Brug pensel til lim alle siderne i bogen (ekskl. forside) sammen fra side til bagcoveret. Når alle siderne er blevet limet, placere en tung vægt på bogen og lad det forblive der for en hel dag. Den næste dag, åbne bogen og måle hvor bred du vil have den hule at være. Brug pennen og lineal til at måle det. Derefter skal du bruge feltet cutter til at skære siderne langs konturen. Hvad vil du stå tilbage med er en bog med et gabende hul i midten. Mal hele bogen nu og indsætte et fint billede på forsiden og gave det til den person.

Garden Stepping Stone
Dette er en sød gave til en du holder af. Hvis den person, du gifting har en henslængt have, kan du give hende eller ham nogle temmelig håndlavede personlige trædesten til haven. Køb almindeligt, flade, runde sten. Nu skal du bruge din fantasi og komme op med forskellige designs til at male på stenene. Olie maling vil fungere bedst for denne idé. Hvis personen har et kæledyr, kan du bruge befamle udskrifter af PET sammen med nogle personlige beskeder til den person, på stenene. Lad malingen tørre og derefter give det et lag lak til en flimrende udseende.

Brevpresser
En brevpresser er noget, der kan bruges af alle. Men hvordan man kan være kreativ om at lave en? Tja, se dig omkring. Der er så mange hverdagsting, som du kan bruge til at gøre en. Prøv decoupage arbejde. For dette, skal du tage en gammel brevpresser og dække det med gamle aviser. Cover det stramt og holde den fast på den gamle. Derefter bruger lyse og levende farver, male brevpresser med smukke motiver. Eller du kan også lave en simpel en ved at male en glat sten med en abstrakt design. Du kan også udfylde en lille glaskrukke med vand og vedhæfte et plastikkort med en besked på det. Derefter tilsættes lidt glitter eller sne spray til vandet, der skal lukkes tæt ved hjælp af super lim og voila, en snekugle brevpresser er klar!

Som det gamle ordsprog siger, det er faktisk den tanke, der tæller mere end den gave i sig selv. Derfor er tanken bag at give en gave til nogen, er afgjort noget, der bør tages alvorligt. Ikke kun, så du gør den person føler sig særligt, men også fordi du selv vil føle sig meget bedre, når du kan se, at noget så simpelt og rent har gjort nogen så glad. Så giver det nogle alvorlige tanker. Glade gifting!

Hjemmelavede gaver for at gøre
Unikke fødselsdag gaveideer
Hjemmelavet Gaveideer til Friends
Hjemmelavet Gaver til kvinder
Romantisk Fødselsdagsgave
Gode ​​Anniversary Gaver til kærester
Populære gaver 2012
Bedste Anniversary Gaver til mænd
Friske Frugtkurve: Gourmet Frugt Gift Basket
Foto Gaveideer
Pensionering Gaveideer

Leave a Reply