Spa Gavekurve

Spa-faciliteterne betaling for en komplet foryngelse af sanserne og spændte muskler. Resultatet er en overvældende fornemmelse af en opdateret væsen, klar til at påtage sig nye udfordringer! De omfatter skønhedsbehandlinger også, bortset fra brugen af ​​aromaterapi og dedikeret massage og jet badefaciliteter. Ud over brugen af ​​bestemte olier og tonere og duften magt, så deres faciliteter for dig at gå ud af anlægget føler make over i sind og krop. Nu kan du forkæle dig selv med din egen spa-behandling lige hjemme og hjælpe en elsket at hengive også! Der er en række dedikerede tilbehør, der kan sidestilles mens at sammensætte en gave hæmmer. Disse findes med en række online-og offline ressourcer, som kan udnyttes 24×7!

Forberedelse af en Spa Gift Basket

Duftende aromaterapi stearinlys

Disse komponenter er lavet med æteriske olier bruges til at helbrede sanserne med deres levende dufte. Aromaterapi stearinlys er lavet med alle naturlige ingredienser, intet syntetiske og de aromatiske anvendte essenser er valgt til at forlænge den iboende naturligt forekommende rensende egenskaber af basen ingrediens, som en blomst eller møtrik. Der er en række af dedikerede butikker, der sælger eksklusive aromaterapi produkter, hvorfra du kan købe kvalitet aromaterapi stearinlys, der er certificeret og kvalitet-testet af myndighederne, såsom dem der udsteder certificering af aromaterapi produkter eller hætte. Certificeringen er vigtigt at kontrollere, om da produkterne ikke er billige, og det er den eneste måde for dig at sikre reel værdi for investeringen. Den aroma blandes af dygtige aromaterapeuterne fra naturlige og potent æteriske olier og kombineret med mad-grade voks.

Naturlægemidler Therapy Packs

En anden stor komponent til kurven er den urte terapi pack. Disse er lavet af bomuld chenille og bomuldsstof og er som regel fyldt med krydderier, lavendel, ris og endda citrusfrugter skræl, for at hjælpe lindre og slappe af. Ideelt set bør urte terapi pack giver fugtig, terapeutisk varme. De kommer i deres egne vinyl rejsetasker og kan opvarmes i en mikrobølgeovn.

Krop Treatment Package

Der er professionelt fremstillet og dedikeret spa / body behandling produkter, der tager sig af peeling, detox og omfattende healing og konditionering af huden. Produkterne omfatter pakninger fremstillet med ekstrakter af mudder, tang, urter, paraffin, alger og, selvfølgelig, den meget populære aloe vera. De behandling produkter kan anvendes eller gnides direkte på det angrebne område, eller der er bestemt til healing. I tilfælde af førstnævnte, er de produkter, der markedsføres som masker eller wraps og i tilfælde af sidstnævnte, får man olier og cremer. Kroppen Masques er lavet med en kombination af æteriske olier og urteekstrakter. De hjælper med at stimulere blodcirkulationen og regenerering af celler.

Paraffin produkter at renovere Krop

Der er en bred vifte af paraffin produkter til de butikker, der udelukkende sælger Gavekurve med behandling produkter for kroppen. Disse produkter er meget populære for deres opstrammende og afgiftende egenskaber. De er kendt for at re-kontur og glat hud med regelmæssig brug. Disse produkter er lavet af fagfolk, der udvælger de urter efter individuelle egenskaber og varme dem i en særlig oliebaseret opskrift. Opvarmningsprocessen er at optimere de naturligt iboende egenskaber inden for urter. Blandingen derefter infunderes med paraffin og den intense oplevelse med dyb gennemtrængende varme vil tjene dig en masse påskønnelse fra modtageren af ​​din spa gave kurv.

Andre komponenter

Dit spa hæmmer kunne også omfatte salt gløder, der eksfolierer og blødgør kroppen, blandinger af Døde Hav salte og udvalgte olier, æteriske olie ekstrakter, signatur dufte, naturlægemidler wrap behandlinger, overbærende og forfriskende varm og bløde linned wraps, beroligende og afgiftende urter, naturlægemidler behandlinger for lymfe-og kredsløbssygdomme stimulation, mudder masker, der giver næringsstoffer og antioxidanter til at blive absorberet ind i huden, eksklusive og klassiske europæiske Kropsbehandlinger og Thalamer havbaserede behandling produkter. Denne hæmmer er garanteret til at gøre din elskede føle sig trygge, forkælet og speciel.

Eco-venligt Gaver
6 måneders jubilæum Gaver til kæreste
Engagement Gavekurve
Aromaterapi Gavekurve
Langdistance forhold Gaver
Romantisk fødselsdag Idéer
Gaveideer til hende under 20 dollar
Perfekt gave til kæresten
Eco Friendly Gaver til kvinder
Gift Exchange Games
Ting at gøre for din kæreste

Leave a Reply