Tilpassede Gavekurve

Gavekurve er en af ​​mine yndlings gifting muligheder, da de giver dig mulighed for at tilpasse dine gaver i henhold til dine egne præferencer. Ud over de færdige gave kurve, der er tilgængelige på markedet, er der også muligheder, der giver dig mulighed for at oprette dine egne gave kurve. Disse Gavekurve kan også laves derhjemme, mens hjælper dig med at spare omkostninger på ready-made kurve. Alt du skal gøre er at hente gaveartikler og forskellige former for gave-indpakning muligheder for dit valg.

Før du begynder at tænke på at få en skræddersyet gavekurv lavet til nogen, så tænk på følgende ting:
Hvem er du gør gavekurv til?
Hvad er hans / hendes hobbyer og interesser?
Hvad er de ting, som denne person ønsker?
Hvor mange ting kan jeg passe ind i mit budget?
Hvad er mulighederne for at pakke gaven?

Når du har besvaret disse spørgsmål, er du nu klar til at oprette dit gavekurv.

Ideer til en Customized Gift Basket

Skønhed og Bath

Skønhed og bad Gavekurve fungerer godt for de fleste kvinder. Disse gør for fremragende gaver til mødre, veninder, søstre, døtre, koner eller nogen kvindelige bekendte for den sags skyld. Alt du skal gøre er at indsamle et sortiment af bad og skønhed produkter, som du kan styre inden for dit budget. For eksempel brusegelé, parfume, body lotion, badesalt, duftende olier, læbe balms, pedicure kits, badekåber og fluffy soveværelse hjemmesko.

Gourmet Gaver Basket

Gourmet Gavekurve kan være egnet til næsten alle og enhver lejlighed uden nogen kønsmæssige skævheder så godt. Fødselsdage, bryllupper, jubilæer, graduering, housewarming, ny baby, næsten enhver lejlighed kan være hensigtsmæssigt at fremlægge en gourmet gave kurv. Gourmet Gavekurve kan indeholde en bred vifte af emner, der begynder fra te, kaffe, chokolade, til snacks, ristede og aromatiseret nødder, frisk frugt eller endda gourmet ost og kød specialiteter. Man kan også omfatte en lang række krydderier, jordnøddesmør, mayonnaise og mange andre krydderier.

Musikelskere

Musikelsker Gavekurve er beregnet til folk, der bare ikke kan leve uden deres daglige dosis af musik. En af de must-haves i denne kurv er iPod-serien og iTunes gavekort. Der er også forskellige andre typer af musikafspillere, som kan være en del af din gave kurv. Ud over dette kan du altid tilføje et sæt ordentlige højttalere, hovedtelefoner eller musik-cd’er til din gave kurv til at gøre mere interessant.

Stationery

Hvis du kender nogen, der er en brevpapir elsker som mig, så er dette gavekurv idé for ham eller hende. Alt du skal gøre er at hente enten dagbøger, bøger, notesbøger, kuglepenne, blyanter, hæftemaskiner, viskelædere, linealer, planlæggere, filer, mapper og endda andre genstande som pen-stande og kortholderne.

Bedste Gaver til hende 2012
Real Estate Lukning Gaveideer
Hjemmelavet Gift Basket Ideer
Pensionering Gaveideer
Gag Gaver til 60 års fødselsdag
Unikke håndlavede gaver
Dekorative Kurve
Friske Frugtkurve: Gourmet Frugt Gift Basket
Perfekt gave til kæresten
Gode ​​Gaver til far
Bedste Gaver til kvinder i 2012

Leave a Reply