Top 10 50th Anniversary Gaver

50th wedding anniversary! Wauw! Det er en præstation, der bliver mere og mere sjældent at opnå i verden i dag! Og hvis du kender et par, der fejrer halvtreds års salig samvær, efterlader ingen uforsøgt for at fortælle dem, hvordan særlige og unikke de er. Rul ned for nogle fantastiske gaveideer, der videresender til parret, at de faktisk uvurderlig!

50 Gaver!
En interessant gave, du kan give parret en gave kurv, hvori 50 små sentimentale gaver er placeret, såsom en fotoramme, der har parrets fotografi, to kaffekrus, som har røde hjerter på dem, en CD med kærlighedssange, nogle romantiske film dvd’er, som udgivet samme år parret blev gift, osv. Som det kræver en stor indsats og kan koste ganske lidt, komme i kontakt med nogle andre venner eller familiemedlemmer, der er tæt på parret og give denne gave sammen .

Gift igen!
For dem af jer, der er på udkig efter gaver til forældre, er en unik idé at gøre deres dag særligt at arrangere for dem at tage deres ægteskabsløfter igen i nærværelse af nære venner og familie. Så arrangere ceremonien, komplet med midtergangen, groomsmen, brudepige, blomster og en præst. Denne gang, efter parrets læser deres ægteskabsløfter, de andre mennesker til stede også kan læse ud nogle smukke oplevelser, de har haft med dine forældre. Dette er en gave, som dine forældre vil aldrig nogensinde glemme!

Gule Roses!
Send parret en stor buket gule roser. Da gul er tættest på gylden, gule blomster er det mest passende til lejligheden. Sammen med de blomster, sende et kort til dem som har nogle hjerte-følte beskeder skrevet på det!

Fine Dine!
Send par på en romantisk middag med stearinlys til nogle speciale restaurant. Så bestille bord til to i en fornem, ferieønsker restaurant, hvor de to af dem kan nyde luksus og samtidig mindes de gamle gange de har delt sammen!

Foryngende massager!
Book en dag for dem på et spa. Parret kan tage massage der og terapi er sikker på at forynge og genopfriske dem. Book en dag i forvejen, så de ser deres bedste på D dag!

God ferie.
En sjov gave til manden er at sørge for en ferie til et sted, som han altid har ønsket at besøge. Hustruer kan holde det hemmeligt og overraske deres mand med dit valg af destination. Din mand vil blive begejstret, når han opdager, at du holder nok at huske sin drøm destination!

Delightful Memories!
Hvis jubilæum er af dine forældre eller en nærtstående, kan du lave en video til dem, hvor du optager ønsker og velsignelser for alle de mennesker, der betyder meget for parret. Deres venner, børn, børnebørn, ex-kolleger, tale med alle og få dem indspille nogle smukke budskaber til den dejlige par. De vil sikkert være glade for at høre og se, hvad vidunderlige ting alle har at sige om dem.

Golden tilbehør!
Et must at indgå i denne liste er tilbehør lavet af guld. Da guld traditionelt er forbundet med 50:e bryllupsdag, så gaver såsom forgyldte manchetknapper og armbånd til mænd og vedhæng, ringe til kvinder er altid værdsat.

Party Time!
Kast parret en surprise party og holde temaet som samme år de blev gift! Så alle skal komme klædt i tøj, der var populær i løbet af denne æra. Musikken, der spilles til festen er i 1950’erne også. For menuen, holde alle de retter, som er parrets favoritter. Parret vil elske at gå down memory lane i selskab med deres nære og kære!

Personlige gaver!
Giv parret noget, at de vil værne om for evigt. Personlige gaver såsom en champagne flaske eller papirlommetørklæder, der har parrets navn, dato og år på det, er altid velkommen. Når parret ser på disse gaver, vil de blive mindet om deres jubilæum samt hvordan du gjorde det særlige!

Så tag din pick fra disse og gave dem til parret til at fortælle dem, hvor meget du elsker, beundrer og velsigne deres halvtreds år samvær!

Fødselsdag Gave Ideer til Sister
Små Gaveideer
Toårsdagen Gaveideer
Dekorative Kurve
Top Gaver 2012
Navngivning af en stjerne efter en person
Gode ​​Anniversary Gaver til kærester
Håndlavede Gaveideer
Gaver til hende under $ 25
Bedste Gaver til far
Traditionelle 50th wedding Anniversary Gaver

Leave a Reply