Top 10 julegaver

Juletid betyder fest, møde og hilsen kære og gøre lange lister over gaver til at forkæle venner og familie. Folk verden vente på denne meget specielle dag og begynde at dekorere deres hjem uger i forvejen. Julen er ikke komplet uden gaver, og at finde den rette gave tager planlægning og forberedelse. Her er en samling af de ti bedste julegave ideer til mænd, kvinder og børn. Det vil hjælpe dig med at vælge de rigtige gaver til din kære i denne søde juletid.

Top 10 julegaver til mænd
Top 10 julegaver til kvinder
Top 10 julegaver til børn

For Mænd

1. Gadgets
For en gadget freak, kan du vælge en del af teknologien. En helt ny mobiltelefon, en netbook, en iPod, hvis han er glad for musik eller en e-bog-læser, hvis han elsker at læse, er nogle af de gadgets, der gør gode julegaver til mænd.

2. Outfits
For mode-elskende mænd, gør outfits bedste julegaver. Du kan vælge formelle skjorter, slips eller smoking. Du kan købe ham en t-shirt og personalisere det, hvis du ønsker. Tilføj hans fotografi eller en personlig besked på t-shirt. Eller male det selv, hvis du er god til det! Julen er det bedste tidspunkt at gave ham en vinterjakke. Eller få ham en blazer af brandet og farve efter eget valg. I tilfælde af at du ikke kender hans valg af tøj, er det bedst at bruge gavekort.

3. Tilbehør
Gave ham en mærkevare ur, et læderbælte, et par handsker, en pung eller solbriller. Mænd elsker tilbehør. Hold disse op eller vælge en af ​​disse gaveartikler. Hvis du er gifting disse til din mand, kæreste eller far, personalisere det. For at give et personligt præg på din julegave, vedhæfte en meddelelse til hver gave. Tilføj et tag siger til alle disse “tider” vi har tilbragt sammen, til ur eller en for varmen vi deler … tagge til handskerne. Han vil kunne lide det.

4. Digital Camera
Et digitalt kamera er måske et godt valg for alle, der er interesseret i fotografering. Gave ham den nyeste digitale kamera til at lade ham treasure dyrebare minder. Hvis du vælger dette som en julegave til din kæreste, hvordan ca hemmeligt indlæsning af kameraet med et fotografi af de to af jer, klikkede et stykke tid siden, overført til det nye kamera!

5. Köln
Køb ham en musky lugt Tom Ford Azur Lime eller Calvin Kleins Eternity, en meget maskulin duft. Eller gave ham den meget populære Acqua Di Gio af Giorgio Armani. Expensive, ja de kunne være, men eau de cologne har gjort det til listen over top ti julegaver til mænd!

6. Læder
Nå, læder har noget maskulint ved det. Lædervarer og tilbehør gøre deres bedste Julegaver til mænd. Vidste du tænker på bare læder bælter og punge? Nej, der er mere på listen. Du kan gave mænd, læder tasker – du kan vælge mellem laptop poser eller haversacks. Eller vælg en Duffel pose, en kommandør taske eller en mobiltelefon cover i læder. Du må gerne gave ham en combo pack af lædervarer, som to bælter og en tegnebog, eller et par poser (en stor, en mellemstor).

7. Forstærk ressourcernes resistens Barbering Kit
Det gør en perfekt julegave til mænd. Den omfatter typisk en pre-shave olie, barbercreme, barbermaskiner og pensler. Det kan komme med en aftershave lotion eller balsam og mænds kosmetik. Du kan vælge at tilføje mænd hudpleje produkter til sættet eller endda en mændenes cologne. Gillette, The Art of Barbering og Clinique er nogle af de gode mærker at gå efter.

8. Vedligehold/gendannelse af ressourcer Billetter / adgangskort
Gave ham billet eller kort til en koncert, han altid havde ønsket at deltage. Hvis han er en sports narkoman ligesom de fleste mænd er, gave ham billetter til en sportsbegivenhed, han vil gerne være en del af. Overvej gifting ham biografbilletter til nye film, han ville elske at se. Overgår til hans foretrukne adventure sport park, også gøre en god julegave til mænd.

9. DVD film
Hvis han er en rigtig film buff, gave ham DVDer af hans yndlingsfilm og føje til sin samling. Da det er feriesæsonen, han er sandsynligvis at finde tid til at se dem. Så julen er det rigtige tidspunkt til gave mænd, film DVD’er. Vælg genre afhængigt af, hvad han gerne ville. Classics, sci-fi, komedier, elsker historier eller nylige udgivelser. Bede ham (godt, indirekte) eller beder en, der kender ham godt, før de køber de dvd’er er altid bedre end at lave en forkert gæt på hans valg af film.

10. Gift Basket
En gave kurv til mænd bør have ting, at mænd elsker. Du kan kombinere nogle af de julegave ideer vi bare så og lave en gavekurv til ham. Glem ikke at tilføje chokolade og en krukke af julen cookies i kurven. Hold det op med en flaske vin. Han vil elske det! Du kan tilføje keepsakes til gavekurv. En fotoramme, et krus, en parfume / cologne, manchetknapper, slips, et par handsker og sokker til vinteren, en lille dagbog (hvis han skriver en) er nogle af de artikler, der kan gå ind i en julegave kurv til mænd .

Tilbage til indeks

For Women

1. Spa Products
Enhver kvinde elsker at forkæle sig selv. Giv hende en chance for at gøre netop det ved gifting hendes spa og skønhedsprodukter denne jul. Et organ vask, et organ spray, en badesæbe, kropsolier, cremer, blandt andre kropspleje produkter, pænt pakket, gøre en af ​​de bedste julegaver til kvinder. Manicure og pedicure kits er absolut blandt de bedste 10 julegaver til dem.

2. Kosmetik
Du vil næppe finde en kvinde, der ikke kan lide kosmetik. Hvem ville ikke have dem som gaver? Enhver kvinde ville dø for dem. Gave hende en makeup-kit denne jul, eller købe hendes kosmetik hun bruger hver dag. Hvad med en læbestift kombineret med en lip gloss eller læbepomade, eller et sæt af eyeliner og øjenskygger i hendes yndlings nuancer? Eller købe hende et Avon eller Revlon neglelak flaske, skyggen hun altid ønsket at have.

3. Outfits
Designer tøj er et fremragende valg af julegaver til kvinder. Du kan vælge knælange kjoler eller kjoler, eller trendy toppe og nederdele. Køb hende en vinterjakke eller et par handsker og en sweater denne vinter. Hvis du vælger tøj til din veninde eller kone, kan du købe hendes nattøj eller personlig påklædning. Gave hende en cashmere sjal, hvis hun ønsker det. Denne ene er blandt de bedste julegaver til mor.

4. Smykker
Virker vidundere med enhver kvinde. Enhver kvinde elsker at udsmykke udsøgte stykker af smykker. Gave hende en halskæde, en sølv kæde, et vedhæng eller et armbånd. Birthstone halskæder eller vedhæng og øreringe sæt er blandt de bedste julegaver til kvinder. Du kan købe hendes smykker i ædelstene, guld, sølv, diamant (at enhver kvinde elsker) eller Murano-glas. Du kan slå det op med et smykkeskrin, en ørering stativ eller et smykke-træ til at hjælpe hende at holde disse smukke stykker af smykker sammen.

5. Parfumer
En lokkende duft er en ideel julegave til kvinder. Vælg en af ​​de bedst sælgende Kvinders Parfume gerne Chance ved Chanel og Burberry fra Burberry eller en berømthed parfume ligesom Curious af Britney Spears eller Live af Jenniefer Lopez. Hvis det kommer til at være din julegave til din kone eller kæreste, kan du tilføje et personligt touch ved slinding en sød besked langs flaskehalsen. Parfumen vil minde hende om dine duftende øjeblikke sammen.

6. Hatte, tørklæder
Hatte i forskellige stilarter gøre gode julegaver til kvinder, der elsker at bære dem. Vinter caps kan være en anden god pluk denne jul. Cashmere tørklæder i vintersæson og fancy silketørklæder ved andre lejligheder er også blandt de 10 bedste julegaver til kvinder. Gave din mor en vinter cap, en kashmir tørklæde eller pels høreværn for at holde hende varm under kolde vinter.

7. Forstærk ressourcernes resistens Bag / pung
Du vil ikke benægte, at kvinder er forelsket i poser. Uanset nummer de har, de vil have mere, en anden pose for hver kjole, forskellige dem til forskellige lejligheder. De ønsker variation i farver, størrelser og former. Så tasker og punge er altid blandt de 10 bedste julegaver til kvinder i alle aldre. Tjek de nyeste vinter kollektion af tasker og gave en til den kvinde, du elsker. Gave hende en håndtaske, totebag, en designer taske eller en trendy pung.

8. Vedligehold/gendannelse af ressourcer Køkken Gear
Nu er dette omfatter alt fra en kulinarisk kniv sat til personlige forklæder til hende. Du kan gave dem til din kone eller mor. En personlig skærebræt og knive gøre gode gaver til en husmor kone eller mor. Salt og peber sæt, bestik, glas eller krus er nogle andre gode julegave ideer til kvinder.

9. Kaffemaskine
Hun elsker kaffe? Gave hende en kaffemaskine denne jul. Hold det med en eller to kopper kaffe med smag, hun kan lide. Gave hende en kop kaffe krukke og et krus til at gå med temaet. Ja, du kan personliggøre krus ved at få et billede af hende og en jul ønske trykt på det. Hvis du vælger denne julegave til din gifrlfriend eller kone, kan du få et billede af jer to trykte og vedhæfte en besked mundheld noget lignende, Miss mig, når du har det alene …, til kaffe krus eller krukke. På en personlig krus til din mor, er det en god idé at få din barndom fotografi trykt som en reminiscens af dine år tilbragt med hende.

10. Gift Basket
Ilæg kurv med masser af chokolade (kvinder elsker dem) og nogle souvenirs, at kvinder værner om at have. Du kan tilføje en fotoramme eller et træ billedramme, køleskabsmagneter, en mobiltelefon indehaveren, en flip flap, småkagedåsen, måske en broche og en spa voucher til at lade hende forkæle sig selv. Tilføj til det, en flaske champaigne eller vin, og din gave kurv er færdig. En perfekt julegave for enhver kvinde, der er.

Tilbage til indeks

For Kids

1. Goodies
Nu, det er en favorit blandt børn og topper listen over julegaver til børn. Køb dem marshmallow pops, slik, en honningkager hus, cupcakes og chokolade. Bag dem en chokoladekage og jul cookies og gave dem disse godbidder. Du kan tilføje strømpe stuffers også.

2. Video Games
Videospil er en favorit blandt børn i alle aldre. Tænk på, hvad de gerne vil, købe noget, der vil underholde men undgå at købe voldelige spil. Kig efter pædagogiske videospil. Køb dem en Nintendo eller PSP-konsol eller Xbox 360 spil som Kung Fu Panda og Spider Man: Friend or Foe. Du vil se dem smile deres vej ind i den virtuelle verden, at videospil skabe.

3. Tøjet!
Nederdele og toppe, jeans og tanke for piger og jeans og t-shirts til drenge er blandt de forskellige outfits, du kan gave til børnene. Trøjer gøre store gaver til jul. For yngre børn, kan du købe julegaver og angel kostumer og sokker og støvletter. Nissehuer eller nattøj til både piger og drenge og hår tilbehør til piger er blandt de 10 bedste julegave ideer til børn.

4. Legetøj
Nå, legetøj er en populær julegave til små drenge og piger. Køb legetøjsbiler til drenge og dukker og bamser til piger. Pretend-n-play-spil gøre store gaver til piger. Du kan gave dem dukkehuse. Drenge som den maskuline ting som legetøjsbiler, fly eller bue og pil sæt. Juletræer, en udstoppet Santa og julen klokkespil er blandt andre top julegaver til børn. Du kan gave disse børn bord spil som monopol og scrabble, sind og matematik spil og puslespil.

5. Bøger
Bøger er en behandler til ethvert barn, som elsker at læse. Hvis du kender kid kærlighed til bøger, gave noget, der vil tilføje til hans / hendes samling. Famous Five, Secret Seven, den evigt-så-populære Harry Potter-serien, Sherlock Holmes, kylling suppe er blot nogle få eksempler på bøger til at købe som julegaver til børn. For yngre børn, få bøger af eventyr, godnathistorier, poesi bøger eller andre børnebøger. Hvis du kender en særlig interesse for barnet, få ham bøger i denne genre. Tegneserier, malebøger og quiz bøger er blandt andre gode bøger at vælge imellem.

6. Rejsepakker
Rejser billetter til deres foretrukne destination er blandt de 10 bedste julegaver til børn. Afleverer til Disneyland er en stor pluk. Billetter til en forlystelsespark eller adventure sport park er blandt andre top julegaver til børn. Tag dem på en ferie længe ventet og høre dem pippe med glæde!

7. Forstærk ressourcernes resistens Sports Gear
Hvis kid er en sports freak, gave ham redskaber til hans foretrukne sport. Baseball eller fodbold gear, badetøj eller camping gear er nogle af de bedste gaver til jul. Du kan vælge uddannelse kits af disse sportsgrene også. Din søn ønskede en cykel? Gave ham det denne jul. Din lille pige havde bedt dig om skøjter? Få dem som en julegave til hende.

8. Vedligehold/gendannelse af ressourcer Pet
En sød pet i en kurv er bare så sød! Forestil gifting det til dit barn. En stor julegave idé, der er. Gave dine børn en kæledyr, de altid ønsket at have. Køb en hvalp, som anbringes i en flot kurv, dekorere kurven og overraske dine børn ved gifting det til dem. En fugl med sit bur, en lille hamster eller en kat er andre muligheder du har. Du kan overveje at købe et akvarium til dit hus. Den lille fisk vil underholde børnene, hvilket gør disse gode julegaver til dem.

9. Piggy Bank
Sparebøsser kommer i forskellige former og størrelser. Du kan købe én for børnene eller gave dem en håndmalet én. De kommer i form af en bamse, en frø, en delfin, en flyvemaskine eller endda en fodbold. Få dem i form, de vil lide mest. Personlig mønt banker er også blandt de bedste julegaver til børn.

10. Gift Basket
Hvad går ind i en julegave kurv til børn? Julepynt for deres juletræspynt, slik, lille Disney legetøj, en udstoppet Santa, en lille juletræ, bøger om julen trivia, kunstbøger, historie bøger, en kunst og videnskab kit, mønter og andre keepsakes er nogle af de gaveartikler, at kan gå ind i din julegave kurv. Hvis du vil tilpasse det mere, tilføje et bogstav eller en skrot bog med budskaber til dem og ting om dem, noget som deres fotografier med dig eller din besked til dem. Eller forberede et nyt år opløsning ark eller hæfte for dem og føje det til din kurv!

Tilbage til indeks

Du kan vælge en af ​​disse gaver til at lyse op dine julefester. Amerikanske forfatter Burton Hillis siger med rette, at den bedste af alle gaver omkring enhver juletræ er tilstedeværelsen af ​​en lykkelig familie alle pakket ind i hinanden.

Romantisk Julegaver til Boyfriend
Første bryllupsdag Gaver
Gaver til hendes 30 års fødselsdag
Fødselsdag Gave ideer til kvinder
Bedste Gaver til kvinder under $ 100
Havearbejde Gaver
Bedste Gaver til Teenage Girls 2012
2 års jubilæum Gaveideer
Bath and Body Gavekurve
Gaver til mor
Havearbejde Gaver til kvinder

Leave a Reply