Unikke håndlavede gaver

One of a Kind gaver er en af ​​de perfekte måder at fortælle nogen, at de er specielle. Nej, ikke bare speciel, men ekstra, ekstra speciel. I dag, med alle de opgaver på arbejdet og derhjemme, vi ikke engang tid til at shoppe for nogen, endsige foretage nogen gaver. Men den tid og de kræfter, du ønsker at sætte ind i en gave for den pågældende person er ganske bemærkelsesværdig. Der kan være forskellige lejligheder, hvor du ønsker behovet for håndlavede gaver. Måske er det en ferie, fødselsdag, jubilæum, bryllup eller en anden begivenhed. I betragtning af den lejlighed, er du nødt til at være forsigtige med, hvad de skal gøre som en gave. Plus, er du nødt til at huske på, hvad der er dit forhold til denne person, du ønsker at give de unikke håndlavede gaver. Holde det i tankerne, kan du derefter komme med nogle konkrete idéer til hvad man skal give dem som gave. Hvilket er grunden til, har vi sammensat denne artikel, hvor vi vil give dig nogle fantastiske idéer til, hvad der kunne være din håndlavede gave. Tag et kig.

Gaver til mænd

Som jeg allerede har nævnt tidligere, skal du først kontrollere, hvad dit forhold er til individet. Er han din kæreste, mand, bror, far, eller en anden? Først derefter kan du beslutte, hvad at gøre dem som en gave. Følgende er nogle unikke gaver, som du kan gøre derhjemme.

Mad i en Jar
Hvis denne person bor alene og ikke ved hvordan man laver mad, her er en af ​​de bedste gaver til ham. Giv ham mad krukker. Hvad du skal gøre, er at få glas og fylde dem med tørre ingredienser. Nu disse opskrifter kan være alt fra supper, kaffe, cookie, brownie, pasta, eller noget andet. Medtag en opskrift kort ovenpå med retninger og han kan tilberede nogen enkel eller kompliceret fad i et snuptag. Du kan give denne gave til en person med familien så godt. Det vil være en god måde at lave mad til familien.

Strikket halstørklæde
Her er en stor håndlavet gave til din kæreste. Man gør ham en særlig strikket halstørklæde med forskellige mønstre, og designs. Strikning er meget enkel, når du har vejledningen lige foran dig. For at få instruktioner om mænds tørklæder, kan du læse blog artiklen om strikkeopskrifter til tørklæder. De er enkle at følge, og du vil have en smuk, mandig tørklæde for din mand.

Bogmærker
For at gøre dette næste gave, skal du bomuld eller metallisk broderi floss, silke perle snor, læder bånd (assorterede farver), lim, og silketråde. Skær læder bånd og limer to indersider med hinanden. Punch 1 lille hul på toppen af ​​hver læder bånd og klargøre kvast. Tag broderier tandtråd og pak det omkring en pap papir (størrelsen af ​​pap papir bliver så store eller små som du ønsker, at kvasten at være). Når du har omkring 10-12 twists, floss fjerne fra pap og binde det i midten. Skær de løkkeformede kanter på begge sider af kvast og du er klar. Bind denne kvast med silke perle snor og sæt det i læder bånd. Bare træk på kvast og du er færdig.

Gaver til kvinder

Når du søger efter gaver til kvinder, der er faktisk en blå himmel, hvis du kan. Kvinder er meget nemt at shoppe for og gøre noget på egen hånd. Koncentrationen i anledning eller forholdet ligegyldigt virkelig meget, fordi de gaver kan gives af alle, når som helst. Tror ikke mig? Tag et kig-se.

Potpourri
Når du er forvirret, hvad du kan give en gave til en kvinde, giver en duftende gave. Jeg taler om potpourri. Du behøver ikke at gøre en masse. Bare følg potpourri opskrift trin for trin, og lad ingredienserne arbejde deres magi. Hun vil elske den gave og tænke på dig, hver gang den søde duft rører hendes næse.

Toto Bag
Du kan købe 2-3 ensfarvet hvid eller beige tote poser. Vi vil stryge smukke copyright-fri billeder på poserne. For at gøre dette, skal du scanne billederne på påstrygningsark papir. Udskrive billederne, skære kanterne ordentligt, og placere dem står op for at se, hvis billederne passer perfekt. Når du er klar, holde billederne billedsiden nedad og begynde strygning med jævnt tryk. Bare tryk på billedet, ikke bevæger sig op og ned med jern. I sidste ende, er alt hvad du behøver at gøre vente billederne er cool og derefter fjerne bagpapiret om overførsel papir. Dine totalisatorspil poser er klar.

Duftende stearinlys
Duftende stearinlys er også en stor gave til kvinder. Du behøver ikke at mange ingredienser til fremstilling af duftende stearinlys. Bare få essentials, nogle parfumerede olier, og du er god til at gå. Hun kommer til at blive rigtig begejstret for at få sit helt eget sæt af duftende stearinlys.

Disse gaver kan ikke være så enestående, men det faktum, at du vil gøre dem selv gør en masse forskel. Jeg er sikker på, at den person, der handler om at modtage disse hjemmelavede gaver vil være meget glad. Og vil din indsats helt sikkert blive værdsat.

Foto Gaveideer
Ét års jubilæum Gaver til Wife
Pensionering Gaver til mænd
Hjemmelavede JULEGAVER
Gaveideer til Girlfriend
“Gaveideer til fotografer
Graverede Gaver til kæreste
Gave til nogen, der har alt
Gode ​​Gaveideer til Wife
Cute Ting at lodtrækningen til din kæreste
Sjov Gaveideer

Leave a Reply