Unikke hjemmelavede gaver

Særlige arrangementer og lejligheder holde kommer, som gør os søge efter unikke gaver til transport vores ønsker. Men nogle gange er du bare ikke kan tænke på en gave idé. Så hvad gør du? Nå, bare få en buket og præsentere det med et kort? Åh! ingen grund til at være så kedeligt, her er nogle fantastiske gave ideer til dig. I denne artikel vil jeg give dig nogle ideer til unikke hjemmelavede gaver. Du kan få disse, selvom du er på et stramt budget. Hvad mere er, disse kommer med et personligt præg og dermed blive afgjort ønsket af modtageren.

Gaver til Make

portræt?”
Hvis du er en født kunstner, så er det tid til at bruge dine skitser færdigheder. Du ville være absolut have et fotografi af den person, for hvem du er ved at forberede den gave. Så med hjælp af denne fotografi, tegne en større sort og hvid portræt med blyant eller kul, hvad du er bedst til. Du kan indramme dette portræt ved hjælp af en enkel sort ramme og præsentere den. Du kan også gave en anden artwork udført af dig.

Romantisk Booklet
Ligegyldigt da når man er sammen, ville der helt sikkert være nogle virkelig specielle øjeblikke du tilbragt sammen. Så bare skrive dem kreativt i en brochure og gave det til din mand. Du kan også pryde dette med fotografier af nogle særlige øjeblikke.

Personlig Fabrics
Denne idé kan bruges til gave en række stof elementer såsom lommetørklæde, håndklæder, t-shirts, tæpper, pudebetræk, osv. Du kan købe en af ​​disse og få stryg-på-lapper til rådighed i håndværk butikker. Disse patches er tilgængelige i forskellige former, mønstre, farver og teksturer. En af de unikke gaver til mænd er at vælge en jern-on plaster på deres favorit bil mærke eller sportshold. Hvis du er god til maleri, få stof farver og tilpasse stoffet med nogle unikke stof maling designs.

CD Holder
Tja, det er ikke bare om at købe en CD holder og gifting det til nogen! Få et dekorativt CD holder. Der er mange sorter i disse tilgængelige i papirvarer butikker. Kompiler alle de populære sange fra din pige og have mindst 10 cd’er klar. Det handler om hvor meget du ved om sympatier og antipatier af din pige. Så er indsamlingen af ​​hendes yndlings sange er klar? Nu placere disse i CD holder posen, pak det pænt og præsentere den.

Håndværk poster
Det være sig en pose syet af dig til din mor eller en dokumenter ‘pose lavet til din far, det altid har en særlig værdi. Du kan gøre håndlavede lykønskningskort i stedet for at købe dem og præsentere sammen med gaven. Making trendy armbånd eller papir bogmærker med dejlige citater er søde gaver til venner.

Bortset fra de ovennævnte gaver ideer, hjemmelavet mad elementer er en sød måde at ønske nogen. Pak dem i en dekorativ æske for at gøre en perfekt gave. Husk, at gaveindpakning spiller også en vigtig rolle i at gøre gaven særligt. Så få, at personlig gave og ønsker dine nære og kære på en unik måde.

Engagement Gavekurve
Ét års jubilæum Gaver til kæreste
Cool Fødselsdagsgave
Julegaver til mænd
Få Well Gaver til mænd
Cute Gaver til din kæreste
Cute Julegaver til Boyfriend
Hvordan man laver en Money Tree
Romantisk Julegaver til Girlfriend
Personlig Baby Gaver
Pensionering Gaver til Boss

Leave a Reply