Unikke Hjemmelavet Housewarming gaver

Ved du hvordan den brugerdefinerede af en “housewarming” parti kom til at være? I gamle dage, før centralvarme blev opfundet ville naboer og familiemedlemmer dukker op med brænde, når nogen har købt et nyt hus. Ideen var at tænde en ild i alle pejse i huset, således at huset ville varme op og blive rart og hyggeligt. Den varme atmosfære blev også menes at afværge onde ånder. Hvis et hus havde været ubeboet i lang tid troede man, at være besat af spøgelser og onde ånder. For at slippe af med disse, før en ny familie flyttede ind i huset, huset var »varm-up ‘. »Wood ‘stadig den dag i dag, en af ​​de traditionelle gaver. Imidlertid har gave etikette kommet en lang vej, således at mange mennesker giver alle former for housewarming gaver i disse dage.

9 Novel Hjemmelavet Housewarming Gaveideer

For nemheds skyld har jeg noteret ud 9 hjemmelavede housewarming gave ideer, opdelt i tre sektioner. Du kan springe til den del af dit valg!

1. Utility Oriented Housewarming Gaver
2. Dekoration Oriented Housewarming Gaver
3. Personlig Housewarming Gaver

~ Utility Oriented Gaver ~

Undertiden er en række gaveideer mislykkes, fordi de har absolut ingen nytte. De bare blive endnu en brik i showcase. Du ikke ønsker din gave at være det, gør du? Gå gennem disse forsyningsselskaber orienterede housewarming gaveideer. Dine værter vil elske dig for disse!

Frugt Bouquet
De siger, hvis du ikke kan sige det med ord, sig det med blomster! Men jeg siger, hvorfor så ikke sige det med frugt i stedet? En frugt buket er temmelig let at gøre derhjemme. Det er en forfriskende og sund housewarming gave! Du kan lave en lille frugt buket i en kurv. Alt du behøver er blomstret skum, nogle rene kviste og masser af frisk frugt. Du kan vælge en farve tema til frugt bouquet.
Husk: Vask frugterne grundigt, før skære dem op og gøre buketten. Gør buket på dagen for den housewarming part.

Diverse syltetøj
Hvis du elsker at lave syltetøj derhjemme, kan du pakke en kurv af diverse hjemmelavet syltetøj til din ven. Chancerne er din ven er på vej ind i en ny lokalitet og kan tage tid at regne ud, hvor supermarkedet er, og hvordan man kommer dertil. Hvor rart, hvis han / hun fandt en samling af hjemmelavet syltetøj i deres housewarming gaver.
Husk: Pick disse frugter, som din ven kan lide. Hvis du ikke har noget imod at afsløre din opskrift, kan du ledsage gaven hæmmer med en håndskreven Tidende opskrifter for hver af syltetøj.

Håndbroderede Pillow og pudebetræk
Puder og hynder gøre underværker for at forbedre udseendet af et værelse og pynte det. Hvis broderiet er en af ​​dine mange fritidsinteresser, kan du gave din ven et sæt på seks pude eller pudebetræk. Hvis du er bedre til stof maleri, kan du endda vælge at i stedet for broderi.
Husk: Vælg den korrekte størrelse pude eller pude dækker. Sørg også for at tænke på neutrale mønstre og farver, der vil gå godt med enhver væg farve og møblering.

Wooden Key-Holder
Først er der de hus nøgler. Så bilnøglerne. Så måske office nøgler. The Garage nøgler. Uden en nøgle-indehaver, er alle disse taster bundet til at gå glip af! Taster især har en tendens til at gå i skjul, når du er desperat på udkig efter dem. Du kan gemme din ven fra denne unødvendige smerte ved gifting dem en personlig træ nøgleholder. Træ er også en af ​​de traditionelle housewarming gave, og så vil især blive værdsat.
Husk: Vælg et attraktivt og out-of-the-box design, ikke noget din ven kunne nemt have købt fra en butik.

Tilbage til Indhold

~ Dekoration Oriented Gaver ~

Et nyt hus er helt sikkert en anledning til at fejre. Der er en masse af dekorative og alligevel tankevækkende gaver du kan give din ven til at hjælpe dem med at udsmykke deres hus. Her er et par ideer.

Hjemmelavet Candles
Stearinlys er en anden traditionel housewarming gave. Hvis du ønsker at gå rigtig kreativ, kan du lave et sæt af aromaterapi stearinlys som en housewarming gave. Aromaterapi stearinlys er et hjælpeprogram cum dekoration orienteret gave. De kan bruges til slå en almindelig bad i en aromaterapi bad, eller de kan simpelthen bruges i spisestuen til en romantisk middag for to!
Husk: Vælg den rigtige duft. Duften bør ikke være så stærk, at det sætter dit hoved dunkende, bør heller ikke være så mildt, at du næsten ikke kan nyde det.

Quiltet vægtæppe
Dette er den perfekte idé for dem, der kan lide at dekorere deres hjem med vægtæpper. Hvis din ven er særligt glad for vægtæpper, vil en quiltet vægtæppe være den rigtige housewarming gave. Realiseringen af ​​et quiltet vægtæppe er ikke så svært. Det er en billig og alligevel unik gave idé.
Husk: Tag hensyn til rum, som du agter at gøre væg hængende. Too big en quiltet vægtæppe kan se helt ude af sted i et lille rum. Planlægge og udføre.

Håndlavet Bird Feeder
Haveinteresserede er ganske ambitiøs omkring deres haver og kan lide at forskønne den, uanset på hvilken måde de kan. En hjemmelavet fugl feeder vil gøre en vidunderlig housewarming gave til en sådan person. Fugl foderautomater kommer i en masse attraktive design og former. De sørg haven er altid besøgt af fugle. Åh, sikke en fornøjelse at tilbringe en doven eftermiddag i en have til baggrundsmusik af kvidrende fugle.
Husk: Du kan endda lave en egern-bevis fugl feeder. Tag et kig på de forskellige fugl foderautomater til rådighed i butikker for at få flere ideer om udformningen.

Vind kime
Der er noget meget afslappende om lyden af ​​en vind kime. De næsten virke som en vuggevise og sætte dig i søvn. Vindspil tilføje sarte musik til et værelse og kan virkelig hjælpe dig med at slappe af efter en lang, hård dag, og derfor gør de det til min liste af unikke gør-det-selv housewarming gaver.
Husk: Vinden kime skal være let at rengøre og hænge. Gør ikke en med alt for mange sarte dele, der kan komme ud for på grund af en kraftig vind! Vinden kime skal være robust og holdbar.

Tilbage til Indhold

~ Personlige gaver ~

Disse er ikke strengt “hjemmelavede gaver, men du kunne få personlige gaver skræddersyet til din vens housewarming part. Personlige gaver kan omfatte fotorammer, en porcelæn sæt, en coaster sæt, et værft stavs eller vejskilt, håndklæder og / eller badekåbe osv. Den bedste del om personlige gaver er, at de gør modtageren føler virkelig særligt, æret og elsket . Gaven appellerer også som en betænksom gave, og ikke bare noget, der er plukket fra hylden. Mange gave butikker og hjemmesider tilbyder en bred vifte af gave muligheder, med flere ideer til, hvordan du kan tilpasse dem. Sørg for at du forskning nok før man slår ned for en bestemt butik / website og en særlig gave element.

Tilbage til Indhold

En gave er mere end blot en brugerdefineret eller en etikette. En gave er din måde at fortælle nogen, de er virkelig tæt på dig, de betyder meget for dig, og at du virkelig kan lide dem. Sørg gave du slår sig ned for afspejler dine følelser for ven.

Romantisk Fødselsdagsgave
Eco-venligt Gaver
Unikke gaver til kvinder, der har alt
Valg Presents til mor
10th Anniversary Gaver til Ham
Personlig Gaver til Teenage Girls
Gaver til hende
Overkommelige julegaver
Aromaterapi Gavekurve
Bedste gaver til kærester
40th Birthday gaver til kvinder

Leave a Reply